Picture1

Despre proiect 

S.C. MaRYNK iDEEa s.R.L., cu sediul in localitatea Baia Mare, str. Cuza Voda nr. 1, ap. 39, judet Maramures, Romania, in calitate de beneficiar, a implementat proiectul "Precizie si calitate in productia de tamplarie", cod sMis 102570 prin Programul Operational Regional 2014-2020, axa prioritara 2 "imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii", prioritatea de investitii 2.1. "Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri", avand ca autoritate de Management Ministerul Dezvoltarii Regionale si administratiei Publice si Organism intermediar agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest.

Data inceperii proiectului este 01.06.2016, iar data finalizarii proiectului este 31.12.2018. Durata de implementare a proiectului este de 31 luni.

Valoarea totala a proiectului este de 1.392.812,16 lei, iar valoarea finantarii nerambursabile este de 877.688,88 lei, din care din care contributia FEDR 746.035,55 lei.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea pozitiei pe piata a s.C. MaRYNK iDEEa s.R.L. in domeniul competitiv "Fabricarea articolelor din material plastic pentru constructii", prin cresterea capacitatii si calitatii productiei si introducerea unui nou produs si proces pentru intreprindere - tamplarie care combina in structura PVC si aluminiu pe partea exterioara, realizata din profile cu 7-8 camere, proiect care cuprinde, in principal, achizitia unui utilaj specializat.
Rezultatele proiectului constau in achizitia unui activ tangibil specific activitatii, utilaj cu 4 capete pentru sudura si de servicii de consultanta, servicii de publicitate si informare.

impactul investitiei la nivelul localitatii Baia Mare consta in crearea a cinci noi locuri de munca, dintre care un loc de munca pentru o persoana din categorie defavorizata, precum si in cresterea calitatii tamplariei termoizolante prin fabricarea acesteia cu un utilaj de ultima generatie cu performante energetice si calitative maxime care inglobeaza o tehnica inovativa de sudura a profilelor din PVC, respectiv sudura fara bavura.

Date de contact:
Persoana de contact: Marian Marinca, administrator
tel.: 0745.047.000
Fax.: 0362.819.132
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

s.C. MaRYNK iDEEa s.R.L. 

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana,

va invitam sa vizitati www.fonduriue.ro

investim in viitorul tau!

Proiect co-finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala 

prin Programul Operational Regional 2014-2020

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

picture2

www.inforegio.ro     |    facebook.com/inforegio.ro

adresa Baia Mare, Str. Topazului nr. 2B               mobil 0748-154.080               fax 0362-819.132               Email office@marynkideea.ro